Haberler

Kula'da Ortaokullarda Kutlu Doğum Etkinliği

Güncelleme:

Kutlu Doğum Etkinliği olarak Kula'daki sınıflara dağıtılan Rahime Kaya'nın "Efendimiz sav" adlı kitabın ilk sınavı bütün okullarda yapıldı.

Kula Eğitim Gönüllüleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kula Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Etkinliği olarak Kula'daki 5 ve 6. sınıflara ücretsiz olarak dağıtılan Rahime Kaya'nın

"Efendimiz (sav)" adlı kitabın ilk sınavı bütün okullarda yapıldı.

Her okulun ilk üçe giren öğrencileri için Kenan Evren Ortaokulu'nda ikinci bir sınav daha yapıldı. Öğrencileri sınava bizzat okul müdürleri getirdi. Öğrencilerin bir hayli heyecanlı olduğu görüldü. Yarışmaya katılan öğrencilerden bazıları kitabı altı defa okuduğunu belirtti. Dernek Başkanı Ercan Özgün, "Maksadımız en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda yeni yetişen neslimize Peygamberimizi (sav) tanıtmaktır. Önümüzdeki yıllarda bu tür etkinliklere format değiştirerek devam edeceğiz" dedi.

Özgün, "Bu sınavın yapılmasında, soruların hazırlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize, sınava katılan öğrencilerimize, hepsinden önemlisi bu kitaplara sponsor olan esnafımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

İlk 10'a giren öğrencilerin ödüllerinin, 21 Nisan Pazar günü Kula Spor Salonu'nda Müftülüğün düzenlediği ödül törende verileceği belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title