Haberler

Kula'da Komutanlar Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar ve Kula Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Melih Oğuz, Kıbrıs şehitleri Mehmet Karcı ve Hasan Gökboya’nın ailelerini ziyaret etti.

Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar ve Kula Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Melih Oğuz, Kıbrıs şehitleri Mehmet Karcı ve Hasan Gökboya'nın ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette komutanlara Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, ziyaretleri devamlı olarak gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bu tür ziyaretlerimizi, devamlı olarak yapıyoruz diyerek Şehit yakınları, gazilerimiz, bizlerin gururumuz ve onurumuzdur. Bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum. Şehitlerimizin eş, çocuk, aileleri ve gazilerimiz bizim için en kutsal emanettirler. Onları en iyi şekilde yaşatmak, en iyi imkanlara kavuşturmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit kızı Hülya Karcı ise, "Devletimizin her zaman şehit yakınlarının yanında olması, şehit ailesi olarak bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kıbrıs Kula Yerel Haberler

title