Haberler

Kula'da İtfaiyeciler Haftası Kutlandı

Güncelleme:

25 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Kula Belediye Başkanvekili Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede faaliyet gösteren İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek personelin İtfaiye Haftası'nı kutladı. Ziyarette Başkanvekili Yılmaz'a, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Sorumlusu Adem Zobudoğuş eşlik etti. Başkanvekili Yılmaz ve beraberindekiler İtfaiye Amiri Vehbi Koç ve itfaiye erleri tarafından karşılandı.

Kula Belediye Başkanvekili Vedat Yılmaz, İtfaiye personelinin İtfaiye Haftası'nı kutlayarak, "Türkiye'de olduğu gibi Kula'da da itfaiye personelimiz 7 gün 24 saat görevi başında tetikte bekliyor. Her türlü doğal afet ve acil durumda cansiperane bir şekilde vatandaşlarımızın yardımına koşuyorlar. Bizim malımız, canımız itfaiyecilerimize emanet. Öncelikle görevi başında ebediyete intikal etmiş itfaiye personelimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Görevi başında olan kardeşlerimize de sağlıklı ve huzurlu hizmetler diliyorum. Allah, ülkemize kaza bela vermesin" diye konuştu.

Ziyaret esnasında itfaiye personeline baklava ikram eden Başkanvekili Yılmaz, itfaiye erlerine görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Yılmaz ve beraberindekiler, itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title