Haberler

Kula'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Manisa'nın Kula ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı Önüne Çelenk Sunulması ile başladı.

Manisa'nın Kula ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı Önüne Çelenk Sunulması ile başladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. Yılı dolayısıyla Manisa'nın Kula ilçesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Çelenk Sunma Törenine Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Garnizon Komutanı Binbaşı Musa Özgül, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve daire amirleri katıldı.

29 Ekim 2013 Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı öncesi Atatürk Anıtına protokol tarafından, protokol sırasına göre çelenkler konuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Orta Okulu Korosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kula'daki Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri, 29 Ekim salı günü okulların da katılımıyla İlçe Stadyumunda düzenlenecek olan Kutlama etkinliklerinin ardından akşam saat 19.00'da Cumhuriyet Yürüyüşü ve 20. 00'da Yunus Emre Kent Meydanındaki Murat Göğebakan Konseri ile son bulacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title