Haberler

Kula Caddeleri Işıl Işıl

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da cadde ve sokak aydınlatmalarına ek olarak park ve camileri de aydınlattı. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri ışıl ışıl bir görüntü kazanan camiler ve parklar, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile yapılan ışıklandırma çalışmaları kapsamında Kula'da birçok cadde ve sokak, 17 cami, 1 türbe ve 7 park aydınlığa kavuştu. Yapılan ışıklandırma çalışmaları neticesinde farklı bir konsepte kavuşan türbe, cami, park ve caddeler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Cami, türbe ve parkların aydınlatılmasından sonra yol yapım, peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemesi biten Turgut Özal Bulvarı, Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy ve Mevlana Caddeleri de aydınlatılarak ilçeye konfor, güven ve renk gelmiş oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Kula'nın sosyal ve mimari yapı yönünden bir değişim süreci içerisinde olduğunu belirtti. Başkan Ergün, "Manisa'da ışıklandırma çalışmaları her geçen gün yenilerinin eklenmesiyle artmaya devam ediyor. İnancımızı yaşadığımız alan olan camiler, günlük hayatımızda uğrak noktamız olan parklar, caddeler ve sokaklardan vatandaşlarımızın en iyi şekilde istifade edebilmesi adına aydınlatma çalışmalarına her ilçede olduğu gibi Kula'da da devam ediyoruz. Kulalı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Aydınlatılan caddeler

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen çalışmalarla ilçedeki Yunus Emre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Mevlana Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, Şehit Polis Lokman Çankaya Parkı, Halil Esendağ-Selçuk Duracık Parkı, Şehit Fatih Yağcı Parkı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Alançeşme Parkı, Şehitlik Parkı, Karayolu Parkı, Kavacık Mahallesi Camii, Emre Mahallesi (Türbe), Emre Mahallesi Carullah bin Süleyman Camii, Kurşunlu Camii, Süleyman Şah Camii, Hz. Ömer Camii, Ortaköy Mahallesi Camii, Sarnıç Mahallesi Camii, Yurtbaşı Mahallesi Camii, Esenyazı Mahallesi (Asar Bağlısı) Camii, Saraçlar Mahallesi Camii, Hacıtufan Mahallesi Camii, Sandal Eski Camii, Sandal Yeni Camii, Börtlüce Mahallesi Camii, Şehitlioğlu Mahallesi Camii, Balıbey Mahallesi Camii ve Çiftçi İbrahim Mahallesi Camii yapılan çalışmalarla ışıl ışıl oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Mevlana Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
title