Haberler

Kuğulu Vadisi Projesi Hızla İlerliyor.

Güncelleme:

Konya Bölgesi'nin en önemli rekreasyon alanı projesi olan Kuğulu Vadisi Projesini önemsediklerini belirten Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, çalışmalarına başlanılan projenin hızla ilerlediğini kaydetti.


Kuğulu Vadisi projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

DOĞA İLE İÇ İÇE

Kuğulu bölgesinden başlayarak İçeri kışla mevkiine kadar devam eden rekreasyon ve düzenleme çalışmaları ile Kuğulu Vadisi projesi Konya'nın Abant'ı konumuna gelerek, insanların doğayla iç içe, gönüllerince eğlenebilecekleri bir ortam olacak.

PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ

Kuğulu Vadisi projesini önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ''DSİ, KOP, Orman Bölge Müdürlüğü ve Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan mega proje olarak adlandırılan projemizin çalışmaları aralıksız devam ediyor. 131 Hektar alan üzerinde başlatılan insanların seyahatleri sırasında konaklayabilecekleri yerler inşa edilecek. Su sporlarının yapılacağı büyük bir gölet ve çevresinde dinlenme tesisleri ve mesire alanı bulunacağı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Proje hayata geçtiği an ilçemiz turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacak ve Seydişehir'in çehresi değişecek''

BÖLGENİN KALKINMASINA YÖNELİK GÜZEL BİR PROJE OLACAK

DSİ işleri tarafından bölgeye gönderilen personelin makine ve ekipmanlarıyla hız kesmeden çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal ;'' bölge ekonomisine katkı sağlayacak Kuğulu Vadisi projemiz tamamlanıp hizmete girdiğinde Seydişehirliler ve Konyalılar farklı bir mekana kavuşacak. İnsanların çalışma koşulları ve stresden uzaklaşıp doğayla iç içe zaman geçirmek ve çeşitli sosyal faaliyetler için aradıkları tüm imkânları bir arada sunan bir cazibe merkezi olacak' dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tutal Seydişehir Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title