Haberler

Kuduz Köpek Böyle Yakalandı

Konya’da çocuklara saldıran kuduz köpek, tasmasındaki zincirinin yerde bulunan bir bisikletin pedalına takılması sonucu yakalanarak etkisiz hale gerildi.

Edinilen bilgiye göre, göl sahilindeki parkta başıboş dolaşan bir köpeğin çocuklara saldırdığı ihbarı üzerine Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti. Vuslat Parkı’na gelen zabıta ekipleri, ağzından köpükler gelen ve kuduz olduğundan şüphe edilen pitbul cinsi köpeği aramaya başladı. Köpeğin cadde üzerine çıkarak sağa sola koşturmaya başladığı yönünde bilgi alan zabıta ekipleri, Atatürk Caddesi’ne yöneldi. Saldırgan köpeğin saldırdığı küçük çocuğun bir iş yerine sığınarak son anda kaçmayı başardığı öne sürülürken, köpeğin tasmasındaki zincirin kaldırım kenarındaki bir bisikletin pedalına takıldığını gören vatandaşlar görevlilere haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de, ağzından köpükler gelen köpeğe vatandaşların yaklaşmaması için önlem aldı. Bir süre sonra gelen belediye görevlileri, köpeği uyuşturucu iğne ile bayılttı. Veteriner hekime götürülen köpek, kuduz olduğu anlaşılınca itlaf edilerek gömüldü.

Şeref Ağa adlı vatandaş, Vuslat Parkı’nda gezinirken etraftan geçen çocuklara saldırmaya başlayan köpeğin ağzından köpükler gelmesi sonucu kuduz olduğundan şüphe ettiklerini belirterek, “Sağa sola koşarken sonradan yakalandı. Bağladığımız halde kopartarak tekrar kaçmaya başladı. Sağa sola saldırırken koşarken tasmasının zinciri bu bisiklete takıldı. Sahibi ise herhalde iğne vurdurmamış galiba. Zan altında kalmamak için o da koydu gitti. Şu anda sahibi belli değil. Zabıtayı biz çağırdık. Isırdığı kişi yok. Emniyet ve Zabıta Amirliği’ne vatandaşları tehlikeden koruduğu için ve zamanında müdahale ettiğinden dolayı vatandaş olarak teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Yetkililer, kuduz olduğu ortaya çıkan köpeğin sahibini bulmak için çalışma başlattı.

ALİ RIZA ÖNSES

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Belediyesi Atatürk Caddesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (3)

vatandaşvahdettinerol@hotmail.com:

BEYLER BU CİNS KÖPEKLERİ BESLEMEK GEZDİRMEK YASAK YÜKSEK PARA CEZALARI VAR SAHİBİNİN ELİNDE DE OLSA GEZDİREMEZLER GÖRDÜĞÜNÜZDE POLİSİ ARAYIN

1
1
yanıtYanıtla
HHhakky42@hotmail.com:

Benim bu cinse yakın bi köpeğim var ve polis hiç bi şeklde alamaz kanun var nizam var madem gellsin alsın ala biliyorsa ve sizde bu düşüncede giderek daha fazla köpeklerin adını karalamayınız lütfen medya abartmasına kanmayın adamın evinde goldeni var kapıda dikkat köpek var yazısında pitbull resmi var bu resmen köpeğin adını katile cıkarıyor ama bunu yapan insanlar sadece bilinçsiz yetişdrmeye dayalıdır

yanıt0
yanıt0
HHhakky42@hotmail.com:

Arkadaş iyi güzel söylemissin hayvanda bi candır koruyun sahip çıkın diye. madem köpeğin o durumunu gözlerinle gördün o kadar insanın çocukların önünde o hayvana ilaç sıkıldık dıkdan sonra o görevlinin arabaya atış şekline niye tepki göstermedin bi hayvan sever olarak yanlış anlama hesap falan da sorduğum yok benim kimseye ve pet kütüphanesi adli internet sayfasında uzmanlar tarafın dan bu konuyla ilgili. Kuduz şüpheli bir hayvan hiçbir zaman öldürülmez, on günlük karantina süresi beklenir. Demiş ama burda Veteriner hekime götürülen köpek, kuduz olduğu anlaşılınca itlaf edilerek gömüldü. bu tamamen vicdansızlık dır burda kuduz olan insalrdır ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title