Haberler

Kudüs'te Bir Filistinlinin Cesedinin Bulunması

Kudüs'te çıkan olaylarda 9 Filistinli ve 1 İsrail askeri yaralandı.

Batı Kudüs'te şoförlüğünü yaptığı otobüste bir Filistinlinin asılmış halde bulunmasının ardından Kudüs'ün kuzeyindeki er-Ram beldesinde İsrail askerleri ile Filistinli göstericiler arasında çıkan olaylarda 9 Filistinli ve 1 İsrail askerinin yaralandığı bildirildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Kudüs'ün kuzeyindeki er-Ram beldesinde çıkan olaylarda bir subayın yaralandığı belirtildi. İsrail ordu radyosunda yayınlanan açıklamada, yaralı subayın tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığı, bölgede olayların hala devam ettiği aktarıldı.

Öte yandan görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, er-Ram beldesinde İsrail polisi ile Filistinli göstericiler arsında çıkan olaylarda 9 Filistinli yaralandı.

İsrail ordusunun beldenin girişlerini kapattığı ifade edildi.

Kudüs'te, bir  İsrail otobüs firmasında şoför olarak çalışan Filistinli Hasan Yusuf er-Ramuni (32), otobüste boynundan asılmış halde ölü bulunmuştu. İsrail polisinin kısa sürede olayı "intihar" olarak adlandırması tepkilere neden olmuş, Ramuni'nin Filistin medyasında yayınlanan fotoğraflarında yüz, sırt ve ayak kısmında morlukların olduğu ileri sürülmüştü. - Kudüs

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Kudüs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title