Haberler

Kudaka Yönetim Kurulu Erzurum'da Toplandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 75. Yönetim Kurulu Toplantısı, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş'ın başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Erzurum Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan KUDAKA Yönetim Kurulu Başkanı Bayburt Valisi Yusuf Odabaş şunları kaydetti:

"Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 75. toplantısını gerçekleştirmek için bugün bir aradayız. Yönetim kurulu toplantımıza katılan değerli Valilerimize, değerli Belediye Başkanlarına, İl Genel Meclisi Başkanlarına ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarına Bayburt Valisi olarak çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Sizleri Erzurum'da görmekten duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. Kalkınma Ajansımız bölgemizde yerel dinamiklerin hayata geçirilmesi ve bölgenin bir bütün olarak kalkınması adına faaliyetler yürütmektedir. Bu amaçla Ajansımızın bölgemizin uluslararası alanda rekabet edebilir, daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına birçok konuda destekleri, planlama çalışmaları ve örnek faaliyetleri var. Ben bu toplantımızın bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Bugünkü toplantımızda; Ajansımızın 2015 yılı Bağımsız Denetim Raporunu ve Faaliyet raporunu değerlendireceğiz. Ajansımızın hazırlayacağı Kurumsal Strateji ve Yapısal İyileştirme Planı ve Sosyal Sermaye Analizi çalışmalarının içeriği ile ilgili fikir alışverişinde bulunacağız. Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı Erzurum Uygulaması kapsamında sunulan yeni projeyi değerlendireceğiz. Yürütülmekte olan projeleri gözden geçireceğiz. 2016 yılı proje teklif çağrısı başvuru süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Ayrıca, 2016 yılı proje teklif çağrısı kapsamında sunulan proje sayılarını da sizlerle paylaşmak isterim. 1. Tarımsal Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında toplam 24 proje teslim edilmiş olup illere göre dağılımı şu şekildedir; a. Erzurum-15 b. Erzincan-4 c. Bayburt-5.

2. Üretimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında toplam 81 proje teslim edilmiş olup illere göre dağılımı şu şekildedir; a. Erzurum-39 b. Erzincan-32 c. Bayburt-10."

Toplantıya Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, KUDAKA Genel Sekreter vekili Mehmet Ali Çakal, Ticaret Odası Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları ve Belediye Meclis Başkanları katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Valiliği Yusuf Odabaş Erzincan Bayburt Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title