Haberler

Küçükmenderes'li Vosvoscular Manavgat'taki Şenliğe Katıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, bu yıl 6.’sı düzenlenen Vostalya Geleneksel Yaz Şenliği, Türkiye’nin dört bir yanından Vosvos tutkunlarını bir araya getirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bu yıl 6.'sı düzenlenen Vostalya Geleneksel Yaz Şenliği, Türkiye'nin dört bir yanından Vosvos tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinliğe Ödemiş ilçesinden de Vosvoscular da katıldı.

Manavgat ilçesinde düzenlenen Vostalya Geleneksel Yaz Şenliği, bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl 6.'sı düzenlenen etkinliklere Türkiye'nin dört bir yanından 100'den fazla Vosvos tutkununu buluşturdu. Etkinliklere İzmir'in Ödemiş ilçesinden de bazı kişiler katıldı. Kamp alanında konaklayan Vosvoscular, hem denizin, hem doğanın tadını çıkardı. Tekme turuyla Manavgat çayını turlayan tutkunlar, daha sonra da Manavgat caddelerinde şehitlere saygı konvoyu yaptı. Manavgat Şelalesini de gezen Vosvos tutkunları, buradaki doğal güzelliklere ise hayran kaldı.

Öte yandan şenliklerde gala gecesi de düzenlenirken, bazı katılımcılara Vosvoslu plaket takdim edildi. Plaket alan Ödemişli Vosvos tutkunları da, şenliğe katılan kişileri Ödemiş'te yapılacak etkinliğe davet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Antalya Türkiye Ödemiş Yerel Haberler

title