Haberler

Küçükmenderes Havzası'ndaki Liselerin Futbolda Grup Maçları Sona Erdi

Ödemiş'te Küçükmenderes havzasındaki ilçelerde bulunan liselerin katılımıyla düzenlenen liselerarası futbol turnuvasının grup maçları tamamlandı. Üç gruptaki mücadele, son üç maçla sona erdi. Turnuvanın bundan sonraki bölümüne İzmir'de devam edilecek.

Saraçoğlu Stadı'nda günün ilk maçında Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi ile Tire KUTSAN Anadolu Lisesi karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı Ödemiş ekibi penaltılar sonucunda kazandı.

Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi, Ödemiş İmam-Hatip Lisesi ile maçın normal süresini 2-2 berabere tamamladı. Penaltı atışlarında 4-2'lik üstünlük sağlayan İmam-Hatip kazanan taraf oldu. Günün son maçında Tire Kız Teknik Meslek Lisesi, Ödemiş Anadolu Lisesi'ni 2-0 mağlup etti.

Üç grupta oynanan maçlar sonucunda Ödemiş Ticaret Meslek, Ödemiş Endüstri Meslek, Ödemiş Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi, Tire Endüstri Meslek ve Tire Kız Teknik Meslek Lisesi ikinci aşamaya yükseldi.

İkinci aşama maçları bugün (Salı) İzmir'de başlayacak. Tamamı İzmir'de tek maç eleme usulü maçlarla Türkiye Şampiyonası'na gidecek okullar belirlenecek. Fikstüre göre İzmir'de Konak Ömer Zeybek Ticaret Meslek Lisesi ile karşılaşacak Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi ulaşım sorunu nedeniyle turnuvadan çekildi. Çarşamba günü Tire Endüstri Meslek Lisesi, Konak Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşacak, Bornova'daki maç 10.00'da başlayacak.

Perşembe günü Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi, Karabağlar İnönü Lisesi ile kozlarını paylaşacak. Ardından oynanacak maçta Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi ile Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek.

10 Aralık Pazartesi günü de Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi ile Bergama 13 Nisan Anadolu Lisesi karşılaşacak. Bu maçın ardından Bornova sahasında Tire Kız Teknik Meslek Lisesi ile Bergama Teknik Endüstri Meslek Lisesi rakip olacak. Play-off birinci aşama maçlarının ardından ikinci aşama karşılaşmaları ise 12 Aralık Çarşamba günü başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş İzmir Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title