Haberler

Küçükçekmeceliler Hayatını Kaybeden Madencileri Andı

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi, Babalar Günü nedeniyle Türk Halk Müziği Çocuk Korosu Soma Özel etkinliği düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi Babalar Günü nedeniyle 'Türk Halk Müziği Çocuk Korosu Soma Özel' etkinliği düzenledi. Etkinlikte Soma faciasında hayatını kaybeden madenciler anıldı.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri Babalar Günü nedeniyle 'Türk Halk Müziği Çocuk Korosu Soma Özel' etkinliği düzenledi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç ve yüzlerce öğrenci katıldı. Program, Bilgi Evleri öğrencilerinin oluşturduğu Türk Halk Müziği Çocuk Korosu konseriyle başladı. Fatih Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı'nda Öğretim Görevlisi olan Erdal Şahin'in yönettiği koro tarafından, Soma'da ölen madenciler için okunan mektup büyük alkış alırken, izleyiciler gözyaşlarına engel olamadı.

"SOMA'DA HAYATINI KAYBEDEN BABALARI RAHMETLE ANIYORUZ"

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerini andığı konuşmasında, "Öncelikle, vefat eden babaları rahmetle yad ediyoruz. ve tüm babaların gününü kutluyorum. Bilgi Evleri öğrencilerimiz, bu özel gün için anlamlı bir program hazırlamışlar" dedi.

Konser sonunda, Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç Erdal Şahin'e çiçek takdim etti. Programda Bilgi Evleri Türk Halk Müziği korosunda yer alarak, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilere madalya takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Babalar Günü Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title