Haberler

Küçükçekmeceli Öğrenci Olimpiyat Milli Takımında

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Erdem Kirez, bilgisayar alanında Türkiye birincisi olarak olimpiyat milli takımına seçildi.

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Erdem Kirez, bilgisayar alanında Türkiye birincisi olarak olimpiyat milli takımına seçildi.

Küçükçekmeceli öğrenci Mustafa Erdem Kirez, bilgisayar alanında Türkiye birincisi olarak olimpiyat milli takımına seçildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i ziyaret eden Kirez, Karadeniz'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. TUBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Derneği Başkanlığı'nın (BİDEB) düzenlediği yarışmada, bilgisayar alanında Türkiye birincisi olan Mustafa Erdem Kirez, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Milli Olimpiyat Takımına katılmaya hak kazandı.

"YATIRIMLARIMIZ BOŞA GİTMEDİ"

Eğitime ve gençlere verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise Mustafa Erdem Kirez' i tebrik ederek, "İlçemizde okuyan bir öğrencinin Türkiye birincisi olması beni çok gururlandırdı. Bu gençlerimize yaptığımız yatırımların boşa gitmediğini gösteriyor. Yurtdışında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan öğrencimizi, ailesini, okul idaresini ve öğretmenlerini, en içten duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Karadeniz ayrıca, Türkiye olimpiyat takımına seçilen Küçükçekmeceli öğrenciye ve öğretmenlerine kalem seti de hediye etti.

TUBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Derneği Başkanlığı (BİDEB) bursiyerlerin yetkinliklerini geliştirerek, başarılarını ödüllendirmek amacıyla görev yapıyor. Birçok destek ve burs programı sunan BİDEB, Türkiye'deki bilim insanı sayısının artırılmasını amaçlamakta. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Karadeniz Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title