Haberler

Küçükçekmece Musiki Derneği'nden 20'nci Yıla Özel Konser

Küçükçekmece Musiki Derneği 20’nci yıl özel konserinde dinleyicilere muhteşem bir akşam yaşattı.

Küçükçekmece Musiki Derneği 20'nci yıl özel konserinde dinleyicilere muhteşem bir akşam yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Küçükçekmece Musiki Derneği 20'nci yıl özel konserinde şef Erol Ünal yönetimindeki koro tarafından 'Şarkılar Susmasın' isimli repertuvardan eserler seslendirildi. Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer'in solist olarak sahne aldığı konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden ile birlikte çok sayıda müziksever katıldı.

"20 sene boyunca geniş bir aile olduk"

Küçükçekmece Belediyesi'nin kendilerine her daim destek olduğunun altını çizen Şef Erol Ünal, "20 sene boyunca geniş bir aile olduk. Düğünler, nişanlar ve doğum günleri yaptık. Aramızdan ebediyete intikal edenler oldu. Gelenler ve gidenler oldu yani bir ailenin hayatında neler yaşanıyorsa bizde 20 yıl boyunca bunları yaşadık. Her ailenin akşam sofrada bir araya gelmesi gibi toplanması gibi bizde her provada her şeye rağmen yirmi senedir bir arada oluyoruz. Bizler o sofrada her akşam buluştuk ve 20 yılı doldurduk. Emeği geçen herkese, özellikle Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve tüm personeline çok teşekkür ediyoruz. Sanat korunmadan, himaye edilmeden, gözetilmeden asla yaşamaz ve yaşatılamaz. Sanatın her zaman korunmaya ihtiyacı vardır" dedi.

Bekir Ünlüataer sesiyle büyüledi

İki saat süren ve iki bölümden oluşan özel konserde,"Hüseyni Şarkı, Semai, Nikriz Şarkı, Hicaz Fantezi, Hicaz Türkü, Nihavend, Rast Şarkı ve Rast Fantezi" makamlarından eserler seslendirildi. TRT sanatçısı Bekir Ünlüataer, performansıyla izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Konser sonunda ise Şef Erol Ünal, Mustafa Kuzugüden'e plaket takdim ederken Kuzugüden ise sanatçılara çiçek takdim etti. Ayrıca, Küçükçekmece Musiki Derneği Başkanları Haldun Özbatur adına Hüseyin Mert'e, Sami Soyak'a ve Murat Türkmen'e ise 20. yıla özel plaket verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Erol Ünal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title