Haberler

Küçükçekmece Gölü'nde Erkek Cesedi Bulundu

Küçükçekmece Gölü, Küçükçekmece Polis Merkezi Amirliği’nin arka tarafında karaya vurmuş erkek cesedi bulundu.

Küçükçekmece Gölü, Küçükçekmece Polis Merkezi Amirliği'nin arka tarafında karaya vurmuş erkek cesedi bulundu. Polis, üzerinden kimlik çıkmayan şahsın darp edildikten sonra göle atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Küçükçekmece Sahili'nde sabahın erken saatlerinde spor yapan vatandaşlar göl üzerinde bir kişinin hareketsiz halde bulunduğunu fark etti. Durumu Polis Merkezi Amirliğindeki polis ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye deniz polisi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Göl üzerinde hareketsiz yatan kişi polis ekipleri tarafından gölden çıkartıldı. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede şahsın yaşamını yitirdiği tespit edilirken, ceset üzerinde darp izlerinin olduğu belirlendi. Polis, gölde ölü bulunan kişinin darp edilip öldürüldükten sonra göle atılmış olma ihtimali üzerinde duruyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, denizde cesedi bulunan kişinin kimliği ile ilgili bir açıklama yapmazken, polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ölen kişinin bir yakını gözyaşlarını tutamadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title