Haberler

Küçükçekmece Gölü Dragon Bot Yarışları ile Renklenecek

Küçükçekmece Gölü 28 Eylül Pazar günü Dünya Kalp Günü dolayısıyla düzenlenen 'Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü' ve 'Dragon Bot Yarışları' ile renklenecek.

Küçükçekmece Belediyesi, Dünya Kalp Günü'nü Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğiyle 28 Eylül Pazar günü Küçükçekmece Göl Kenarı Anfi Tiyatro'da düzenlenmesi planlanan 'Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü ve Dragon Boat Yarışları' ile kutlayacak.

Düzenlenen etkinliklerde 'İş Hayatında Zindelik, Motivasyon ve Takım Ruhuna Yatırım, Çalışanlar Arasında Dayanışma, Yönetim İçi Kademeler Arasında Entegrasyon, Liderlik, Spor Alışkanlığını Özendirerek Verimlilik ve Zindeliği Arttırma ile İş ve Spor Rekabetinin Entegrasyonu' amaçlanıyor.

Bu kapsamda Küçükçekmece Gölü, hastaneler, spor kulüpleri, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan takımların kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Vatandaşların, iş ve spor rekabetinin mükemmel birlikteliğine şahitlik edeceği yarışlar öncesi Küçükçekmece Gölü'nde, Wakeboard, Su Kayağı ve Jet Ski gösterileri yapılacak. Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi, 'Süper Jumper, Rodeo, Surf Simülatörü, Tırmanma Duvarı ve Çocuk Oyun Alanı' ile de çocuklara ve çocuk ruhlu büyüklere eğlenceli bir gün geçirtmeyi planlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Sağlık Bakanlığı İstanbul Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title