Haberler

    Küçükçekmece Dünya Arenasına Girecek

    Güncelleme:

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan vekili Göksel Gümüşdağ ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz Küçükçekmece'de projelerini anlattı.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan vekili Göksel Gümüşdağ ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz Küçükçekmece'de başta Sefaköy olmak üzere tüm mahalleleri dolaşarak vatandaşlar ile birebir kucaklaşıp projelerini anlattı.

    İstanbul'un marka şehirlerinden birisi olan Küçükçekmece ilçesini tüm dünyanın tanıyacağı bir kent yapma sözü veren Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz aynı zamanda tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek vatandaşlara tatlı ikram etmeyi de ihmal etmedi.

    Vatandaşlara ikram edilen Rumeli tatlısı ile birlikte yapılacak hizmetleri ardı sıra sıralayan Başkan adayı Temel Karadeniz "Küçükçekmece'yi dünya arenasında bilinen bir marka yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

    Başkan Karadeniz aynı zamanda kardeşlik ve dostluk bizim kalbimizin yansımasıdır diyerek Küçükçekmeceliler'den destek istedi.

    Halkın yoğun ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan adayı Temel Karadeniz bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağını belirtti.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Göksel Gümüşdağ Temel Karadeniz Küçükçekmece İstanbul Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title