Haberler

Küçükçekmece'de Uyuşturucu Operasyonu

Küçükçekmece emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Küçükçekmece emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 5 kişiden 2'si  tutuklandı.

İnönü Mahallesi'nde 19 Aralık'ta saat 22.00 sıralarında bir bar ve yakınında bulunan bir araçta yapılan aramada 120 gr esrar,  62 adet ecstasy,  1 adet bıçak,  1 adet 100 TL, 1 adet 200 TL sahte para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan  A.Ç. (54), R.Ç. (36) ve A.Y.(14) adliyeye sevkedildiler. A.Ç.,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cennet Mahallesi ve Yeşilova Mahallesinde 2 adrese 20 Aralık'ta saat 17.00 sıralarında düzenlenen operasyonlarda da 594,7 gr esrar, 2 kilo 10 gram  uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen ot, 1 hassas terazi,  150 TL ele geçirildi.  Operasyonda ayrıca,  çok sayıda uyuşturucu madde ambalajlamasında ve sarımında kullanılan alüminyum folyo, şeffaf poşet ve jelatin ile çarşaf diye tabir edilen sigara kağıdı bulundu.  Olayla ilgili olarak T.B. (55) ve E.U. (23) yakalandı,  T.B., sevk edildiği adliyede tutuklandı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title