Haberler

Küçükçekmece'de Gecekondu Yangını: 1 Ölü

Küçükçekmece'de bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, felç hastası 90 yaşındaki Hüseyin Kaya yaşamını yitirdi.

Küçükçekmece'de bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, felç hastası 90 yaşındaki Hüseyin Kaya yaşamını yitirdi.

Cennet Mahallesi Antikacılar Caddesi üzerinde bulunan bir gecekonduda saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri çıkan alevleri görünce, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Evde felç hastası eşiyle birlikte yaşayan 79 yaşındaki Kezban Kaya, komşuları tarafından alevlerin arasından güçlükle çıkartıldı. İçerde bulunan felç hastası Hüseyin Kaya ise kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yangın sırasında, gecekonduya yakın bir yerde kamyona yükleme yaptıklarını söyleyen Yalçın Balta, "Alevleri görünce hemen koştuk. Camları kırıp yaşlı kadını çıkarttık. İçerdeki adamı kurtarmak istedik ancak sanırım televizyon patladı. Kendimizi dışarı attık" dedi.

Hüseyin Kaya'nın cesedi polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - İstanbul / Küçükçekmece

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sertaç açışmobilWeb@haberler.com:

Bu yangın olduğunda ben ve yeğenim ordaydık başka kimse yoktu yaşlı teyze evin kapısını açtığında evden dumanlar çıkıyordu ben ve yeğenim dumanı görünce eve girmek zorunda kaldık fakat sobadan çıkan alevler her yeri sarmıştı yaşlı teyzeyi kuçaklayıp dışarı çıkardım ancak yaşlı amcayı kurtaramadım alevler bir anda heryeri sarmıştı bu olay oldupunda babaannemin cenazesi vardı geldiğimde haberlerde yalan yalnış insanların yaptığı yorum beni çok üzdü olayı bu şekilde yazmak istedim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title