Haberler

Küçükçekmece Belediyesi'nden Bayram Temizliği

Küçükçekmece Belediyesi, Kurban Bayramı'na yaklaştığımız bugünlerde ilçedeki 2 bin 30 cadde ve sokakta hummalı temizlik çalışması başlattı.

Küçükçekmece Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Temizlik işleri ekiplerinin rutin olarak sürdürdüğü temizliğe ek olarak başlatılan bayram temizliği kapsamında, ilçedeki sokaklar iki tanker ve yol yıkama aracı eşliğinde sabunlu sularla yıkanıyor. Sokaklardaki çöp konteynerleri boyanıyor ve onarılıyor. Boş arsalarda ise mıntıka temizliği yapılıyor. İlçede dört koldan yürütülen temizlik çalışmaları vatandaşlardan da takdir görüyor.

"Vatandaşlarımızdan çöp çıkarma konusunda hassasiyet bekliyoruz"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de vatandaşlardan özellikle çöp çıkarma konusunda hassas davranmalarını rica etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede her gün çöplerin toplandığını ve vatandaşların akşam 20.00 ve 21.00 saatleri arasında çöplerini çıkarmaları konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Diğer yandan çalışmalar, Mehmet Akif, Atatürk, İstasyon ve İnönü mahallelerinde tamamlandı, diğer mahallelerde ise devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Kurban Bayramı Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title