Haberler

Küçükçekmece Belediyesi 2014 Meclis Çalıştayı Yapıldı

Küçükçekmece Belediyesi 2014 Meclis Çalıştayı gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Belediyesi 2014 Meclis Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda, '2015-2019 Stratejik Yönetim Planı Çalışmaları' görüşüldü.

Küçükçekmece Belediyesi 2014 Meclis Çalıştayı, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Doç. Dr. Tarkan Oktay'ın sunumuyla gerçekleşen çalıştaya Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve başkan yardımcıları başta olmak üzere birim müdürleri ve birçok meclis üyesi katıldı.

"YOL HARİTASINI BELİRLEMEK AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Stratejik plan çalışmalarının belediyenin yol haritasını belirlemesi açısından çok önemli olduğunu belirten Karadeniz, "Ben diş hekimiyim. Vatandaş beğenmediği bir diş hekimini ya da doktoru değiştirebilir ancak yerel hizmetlerde böyle bir şey söz konusu olmuyor. Bu nedenle kamu hizmetinde bulunan kişiler mutlaka ve mutlaka standartlarını yükseltmek zorunda" dedi.

"Rotasını belirlememiş bir gemiye hiçbir rüzgardan hayır gelmez" diyen Başkan Yardımcısı Recep Şencan ise, "Amacımız belediyemizin eksikliklerini görerek onlara çözüm üretmek" şeklinde konuştu.

Stratejik yönetim planlarının yerel yönetimlere sağladığı faydanın anlatıldığı çalıştayda ayrıca, meclis üyelerinin, Küçükçekmece Belediyesi'nin mevcut ve gelecekteki durumuyla alakalı önerileri dinlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Yusuf Temel Karadeniz Tarkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title