Haberler

Küçük Umut, Sonsuzluğa Uğurlandı

25 Nisan’da kaybolan ve dün Akhisar Tren İstasyonundaki bir su kuyusunda cesedine ulaşılan 9 yaşındaki Umut Zambak son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.

25 Nisan'da kaybolan ve dün Akhisar Tren İstasyonundaki bir su kuyusunda cesedine ulaşılan 9 yaşındaki Umut Zambak son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı. Anne Kibariye Zambak ve baba Hasan Hüseyin Zambak ve Dede Ali Kaya'nın feryatları yürek dağlarken Umut'un mahalle arkadaşı Ahmet Küçük'ün tabuta sarılıp ağlaması dikkat çekti.

25 Nisan Cuma günü okuldan çıktıktan sonra bir arkadaşıyla internet kafeye giden, ardından güvenlik kameralarına yansıyan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Akhisar Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Umut Zambak'ın cesedi dün evinin uzağındaki Akhisar Tren Garında bulunan 17 metre derinliğindeki bir su kuyusunun içinden çıkarılmıştı. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Umut'un arkadaşıyla birlikte Tren İstasyonu yanındaki eski su sarnıcı civarında bir süre oynadıkları ve Umut'un sarnıcın içine girerek duvarda asılı olan bisikleti almak isterken su kuyusuna düştüğünün tespit edildiği açıklanmıştı. Küçük Umut'un yapılan ilk muayenesinde ölüm sebebinin yüksekten düşmeye bağlı travmatik lezyon olduğu öğrenildi.

Otopsi yapılmak üzere cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen Umut Zambak'ın cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Umut Zambak, Akhisar Yeni Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şiddetli yağmura rağmen çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede 4 gündür oğullarını her yerde arayan acılı ailenin feryatları ise yürek burktu. Anne Kibariye Zambak oğlunun ardından, "Melek kokulu oğlum seni cennete uğurluyorum. Bunlar sevinç gözyaşları" diyerek gözyaşı döktü.

Küçük Umut'un cenazesi Yeni mezarlıkta toprağa verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Küçük Kibariye Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title