Haberler

Küçük'ten Babayiğit'e Destek

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın Tepecik Tepepark Düğün Salonu'nda düzenlediği destek toplantısına katılan Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit'e destek vererek, "AK Parti hakkında konuşulanlara kulak asmayın.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın Tepecik Tepepark Düğün Salonu'nda düzenlediği destek toplantısına katılan Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit'e destek vererek, "AK Parti hakkında konuşulanlara kulak asmayın. Başbakanımızı kimseye yedirtmeyeceğiz" dedi.

Tepepark Düğün Salonu'nda gerçekleşen detek toplantısına çok sayıda davetli katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, meclis üyesi adayları ve muhtarların da katıldığı toplantıda konuşan Av. Celal Babayiğit, "Herkesin ortak kararı şu ki; artık Büyükçekmece'de AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Her ne olursa olsun bu değişimin yaşanması gerekiyor. Ben Büyükçekmece halkının bu doğrultuda kararını verdiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Destek toplantısında konuşan Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük ise 17 Aralık sürecine göndermede bulunarak, "Seçime yaklaşık 20 gün kaldı. Büyükçekmece'de Belediye Başkanlığı değişimini sevgili kardeşim Celal Babayiğit'le gerçekleştireceğiz. Geçmişe doğru baktığımızda AK Parti'ye niçin oy vermemiz gerektiğini iyi düşünün. Dışarıdan söylenenlere, konuşulanlara kulak asmayın. Türkiye'yi 10 yıl içinde dünyayla yarıştıran Recep Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirtmeyeceğiz" diye konuştu.

"Söylenenlere kulak asmayın" diyen Küçük, "İnanın bu mesele ülkemizin meselesidir. Eğer kendi kafalarındakini tutturabilirlerse ülkemiz, Suriye gibi Ukrayna gibi olur. Onun için kim ne derse desin kulak asmayın. Bugün Başbakan'a atılan çamurların hepsi yalandır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit ise Büyükçekmece'nin artık hakettiği hizmetlere kavuşması gerektiğini belirterek, "Büyükçekmece bana göre artık kararını vermiştir. Herkes kendi siyasi düşüncesini bir tarafa bırakarak, ortak hedef uğruna bizimle beraber yürüyor. Bizi geleceğe güvenle baktıran asıl duygu ve hissiyat budur. Artık yeter diyor Büyükçekmece" dedi.

Büyükçekmece'de hükümet ve İBB kanalıyla yapılan hizmetlerden de bahseden Celal Babayiğit, "İnşaatı devam eden iki hastanemiz var. ve Büyükçekmece artık metroya kavuşuyor. Normal seyrine bırakılsa, belki metro 10 yıl sonra Büyükçekmece'ye gelecekti. Sayın Başbakanımız metronun müjdesini verdi" dedi. 30 Mart'tan sonra Büyükçekmece'ye lig atlatmak gerektiğini belirten Babayiğit, "Biz asla geçmişi kötüleyerek, ya da birilerini suçlayarak siyaset yapmıyoruz. Biz farkımızı ortaya koyuyoruz. Daha fazla, daha güzel hizmet nasıl yapacağız onu anlatıyoruz" açıklamasını yaptı.

Malatyalıların Eser Otel'de düzenlemiş olduğu "Malatya Akşamı" programına katılan AK Parti Adayı Av. Celal Babayiğit, Büyükçekmece'nin Türkiye'nin bütününü ifade ettiğinin altını çizerek, "Biz biliyoruz ki kültürel zenginlik, bir toplumun en güçlü dayanağıdır. Malatyalı olmak bir ayrıcalıktır. Sadece rahmetli Turgut Özal'ın varlığı bile, bu toplumun Malatyalılara olan vefası icin büyük bir vesiledir. Şükürler olsun ki ülkemizin önünü açan böyle değerli bir devlet adamı ülkenin önünü açtı ve bizde AK Parti olarak, yeni hedeflere yürümeye çalışıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Celal Babayiğit Velittin Küçük Büyükçekmece Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title