Haberler

Küçük Prenses Büyük Kraliçe'nin Yaş Gününde İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Cambridge Dükü Prens William ve Düşes Kate'in ikinci çocukları Charlotte, büyük babaannesi Kraliçe 2'nci Elizabeth'in doğum gününde ilgi odağı oldu.

Geçen yıl Mayıs ayında dünyaya gelen ve İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Prenses Charlotte, büyük babaannesi Kraliçe Elizabeth'in doğum gününde ilginin odağı oldu.

ASIL ODAK NOKTASI KÜÇÜK PRENSES OLDU

Kraliçe 2'nci Elizabeth'in 90. doğum günü kutlamaları nedeniyle dün binlerce İngiliz sokaklara döküldü. Fakat kutlamaların asıl odak noktası, kraliyetin en minik aile üyesi Prenses Charlotte oldu.

SARAY BALKONUNDAN GÖSTERİLERİ İZLEDİLER

Buckingham Sarayı'nın balkonundan ailesiyle birlikte gösterileri izleyen 13 aylık Prenses, geçtiğimiz Nisan ayında da kraliyetin özel bir kutlaması için ailesiyle beraber görüntülenmişti.

MİNİK PRENSES HALKI SELAMLADI

Küçük olmasına rağmen kraliyete has 'halkı selamlama' hareketini öğrendiği gözlemlenen Prenses Charlotte, sevimli halleriyle herkesi büyüledi.

SOSYAL MEDYADA YÜZLERCE KEZ PAYLAŞILDI

Charlotte'ın gösteriye katılanlara annesinin kucağından el salladığı bu görüntüler, Twitter'da yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Prenses Charlotte Kraliçe Elizabeth Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title