Haberler

Küçük Menderes Sulama Birliği Her Gün Bir Mahalleyi Ziyaret Edecek

Beydağ ve Ödemiş’te 2016 sulama sezonuna hazırlanan Küçük Menderes Sulama Birliği, önümüzdeki haftadan itibaren sulamaya açılan Beydağ ve Ödemiş’teki mahalleleri ziyaret edecek.

Beydağ ve Ödemiş'te 2016 sulama sezonuna hazırlanan Küçük Menderes Sulama Birliği, önümüzdeki haftadan itibaren sulamaya açılan Beydağ ve Ödemiş'teki mahalleleri ziyaret edecek. Hem geride kalan sezonu değerlendireceklerini hem de üreticilerin taleplerini dinleyeceklerini kaydeden birlik başkanı Özay Kaptan, üye kayıt işlemlerine de hız verdiklerini belirtti.

Beydağ Barajı ile 2013 yılından bu yana her geçen yıl artan bölgede sulama faaliyetlerinde bulunan Küçük Menderes Sulama Birliği, şubat ayını köy ve belde yollarında geçirecek. Birlik başkanı Özay Kaptan, üreticilerin yönetime katılımının önemli olduğunu belirterek, "Biz hem durum değerlendirmesi yapacağız hem de görüş ve talepleri alacağız" dedi.

"KAHVEHANE TOPLANTILARI DÜZENLEYECEĞİZ"

Her gün bir mahalleyi ziyaret edip kahvehane toplantısı yapacaklarını anlatan Kaptan şöyle devam etti: "2015 sulama sezonunda faaliyete geçen alan miktarı oldukça arttı. Yeni sezon öncesi hem bu bölgelerdeki üreticilerimize Küçük Menderes Sulama Birliğimizin çalışma sistemini anlatmak hem de onların bu sisteme sunabileceği katkıları, talepleri dinlemek adına önümüzdeki haftadan itibaren her akşam bir mahallemizde kahvehanede üreticilerimizle bir araya geleceğiz. Bizden taleplerini, çalışmalarla ilgili görüşlerini alacağız. 2015 sulama sezonunu değerlendireceğiz. Yine israf konusuna dikkat çekeceğiz. Üreticilerimizin bizlere sunacağı katkılar çok önemli. Biz birliğimizi birlikte yönetme gayretindeyiz. Bunun yanında yeni açılan bölgelerde üye olmadan sulamadan faydalanılamayacağını anlatacağız ve üye kayıt işlemleri gerçekleştireceğiz. Toplantı düzenleyeceğimiz mahallelerde önceden duyurular yapılacak. Sulama sahasında yer alan üreticilerimizi mutlaka bu toplantılara katılmaya ve çalışmalarımıza katkı vermeye davet ediyoruz. 2016 sulama sezonu öncesi ilk turun ardından mahallelerimize ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Ödemiş Beydağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title