Haberler

Küçük Menderes Nehri Çevrecileri Ayaklandırdı

İzmir’in Selçuk ilçesindeki Küçük Menderes Nehri’nin temizlenmesi ve arıtma tesislerinin kurulmasını isteyen çevreciler, bisikletleriyle pedal basıp eylem yaptı.

İzmir'in Selçuk ilçesindeki Küçük Menderes Nehri'nin temizlenmesi ve arıtma tesislerinin kurulmasını isteyen çevreciler, bisikletleriyle pedal basıp eylem yaptı.

Selçuk ilçesinde bir grup çevreci, Küçük Menderes Nehri'nin kirliliği ve nehre arıtma tesisi kurulması için Selçuk İstasyon Meydanında bir araya geldi. Buradan bisikletleri ile Küçük Menderes Nehrinin geçtiği Zeytinköy yolundaki köprüye kadar gelen çevreciler, pankart açıp eylem yaptı. Nehrin temizlenmesi için yetkililere çağrıda bulunan çevreci grup, nehrin insan sağlığını tehdit ettiğini öne sürdü.

Yapılan bu eylemin sonuç alınıncaya kadar süreceğini ifade eden Murat Gezer, Selçuk Belediyesi ve diğer çevre belediyelere konuyla ilgili panel düzenlemeleri konusunda talepte bulunacaklarını söyledi. Gezer, "Amacımız buranın temizlenmesini sağlamaktır. Bu bölgedeki bahçelerden eskiden olduğu gibi yine şifanın dağılmasını istiyoruz" dedi.

Bir başka çevreci Bahadır Uygur, ise şu açıklamalarda bulundu:

"Doğaya karşı olan her şeye biz de karşıyız. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen bütün arkadaşlarımız bu eyleme destek verdi ve burasının temizlenmesi için her türlü desteğe biz varız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title