Haberler

    Küçük Kızın Galaxy S4'ü Bakın Ne Hale Geldi!

    Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S4 modeli, 13 yaşındaki bir kızı uyurken yakaladı!

    Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S4 modeli, 13 yaşındaki bir kızı uyurken yakaladı! Galaxy S4 yandı, telefon kullanılmaz hale geldi!

    Akıllı telefon pazarında en büyük rekabet unsurlarından biri olan yüksek işlemcili ve kapasiteli bataryalara sahip akıllı cihazlar, yanlış donanım malzemeleri sonucu patlayabiliyor. Aslına bakarsanız, geçen yıla kadar neredeyse her hafta bir patlama haberi gelirken, 2014'den bu yana hiç ses seda yoktu. Ta ki, bu habere kadar.

    3.Parti(orjinal olmayan) batarya ve şarj cihazlarının kullanımı sonucu, hastanelik olan, hatta hayatını kaybeden kullanıcılar listesine bir yenisi daha eklendi. Teksas'da yaşayan 13 yaşındaki Ariel Tolfree isimli bir kız, Samsung'un Galaxy S4 modelini kullanıyormuş. Yatarken yastığının altına koyduğu S4, uyuduğu sırada yanık kokusu vermiş.

    Uyanıp yastığının altına bakan Tolfree, akıllı telefonuna bir şey olmadığını düşününce uyumaya devam etmiş. Bir süre sonra yanık kokusunu artıran Galaxy S4'ün bataryası ve camı patlamış. Küçük kız olaydan sağ sağlim kurtulmuş ama aynı şeyi akıllı telefon için söylemek pek de mümkün değil.

    *Silikon Vadisi TV olarak, üçüncü parti şarj cihazı ve batarya kullanmaktan kaçınmanızı öneririz. Her akıllı cihazın ve markanın kullandığı batarya, farklı mAh'e ve Volt'a sahiptir. Bu nedenle MicroUSB'ye sahip herhangi bir markanın şarj cihazı, sizin cihazınıza zarar verebilir.

    Galaxy S4'ün son haline ait görseller galerimizde…

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title