Haberler

Küçük İbo Konya'da Sahne Aldı

Güncelleme:

Konya'nın Hüyük ilçesinde devam eden "Şükran Buluşmaları Festivali" kapsamında 'Küçük İbo' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Küçük sahne aldı.

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde devam eden "Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali" kapsamında 'Küçük İbo' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Küçük sahne aldı.

İlçeye bağlı Çavuş beldesi Cumhuriyet Meydanı'nda, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali" kapsamında konser veren ünlü sanatçı İbrahim Küçük, yaklaşık 1 saat boyunca eserlerini sevenlerine okudu. Zaman zaman sevenleriyle birlikte sahnede oynayan ve sahneden inerek kalabalığın arasına girerek şarkılarını seslendiren Küçük İbo, şarkı aralarında, çocukluk yıllarından da söz etti. Konya'yı memleketi Şanlıurfa'ya çok benzettiğini ve her iki ilin de örf ve adetlerinin benzerlik taşıdığını ifade eden Küçük İbo, "Sanki şimdi burada Urfa'dayım" dedi.

"EVDE KALDIĞIM İÇİN STRESE GİRDİM"

Konser alanında, tablet bilgisayarlarla ve cep telefonlarıyla kendini görüntüleyen çocukları görüp, onlara seslenen Küçük İbo, "Çok şanslısınız, bizim zamanımızda IPAD yoktu" şeklinde konuştu. Bazen çocuk olmak istediğini belirten Küçük İbo, "Bakmayın 29 yaşındayım. 3 onluğu tamamladım. Bir de evde kaldım. Bir de ondan dolayı 4 onluk oldum, çöktüm. Evde kaldığım için strese girdim. On sene de oradan geldi" diye konuştu.

Festivalde kapsamında Yönetmen Derviş Zaim'in 'Cenneti Beklerken' adlı filmi gösterilirken, sanatçı Fatih Mehmet Kovancı ve İdil Avunduk gibi de konser verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Konya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title