Haberler

'Küçük Gelin'in Başrol Oyuncusundan İki Gündür Haber Alınamıyor

Güncelleme:

STV ekranlarında yayınlanan "Küçük Gelin" dizisinin başrol oyuncusu Orhan Şimşek'ten iki gündür haber alınamıyor.

En son babasıyla birlikte gittiği Yalova Çiftlikköy'de ortadan kaybolan oyuncunun yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamıyor. Oyuncuyu görenlerin hemen en yakın polis merkezine haber vermesi isteniyor.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Orhan Şimşek Çiftlikköy Yalova Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (24)

Antaris von Armada Mobil-ANDROID:

Banane yaa nerdeyse nerde gebersin gitsin.

5
101
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Allah bütün kayıp ailelerine hayırlı haberler göndersin kimsenin gözü yolda kalmasın

51
1
yanıtYanıtla
gslimobilWeb@haberler.com:

İnşallah sağ salim bulunur iyi bir oyuncu dahada önemlisi can sonuçta insan anne evladı

47
3
yanıtYanıtla
tuba:

inşallah sağ sağlim bulunur

44
2
yanıtYanıtla
Tuncay ateşmobilWeb@haberler.com:

Orhan abi inşallah bulunur allah orhan abiyi sağ salim ailesine kavuştursun

44
2
yanıtYanıtla
ASL:

STV de hep aklımı zorlayan dizilerinde oynattığı başı açık bayanlar! EMRİ BİL MARUF NEHYİ ANİL MÜNKER? Sözde cemaatin islamla bağlı televizyonu.

21
24
yanıtYanıtla
MALATYALI:

EMİNİM PARALELCİLER KAÇIRMIŞTIR. . . .

7
36
yanıtYanıtla
baharMobil-ANDROID:

ins bulunurr

38
3
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

paralel çıkarı için her şeyi yapar dizi çıkmaza girdi ve bu dizi seyircilerini hükümete karşı doldurmak için bu son oyunu oynuyolar. . . paralel game over oldu.

14
25
yanıtYanıtla
K . KılıçtaroğluMobil-IOS:

Palelel devlet kaçırmıştır kendi adamını

15
24
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title