Haberler

Küçük Enes'in, Yasak İlişkiye Kurban Gittiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde kaybolduktan 6 gün sonra çuvalla gömülmüş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un yasak ilişkiye kurban gittiği ortaya çıktı.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesi Güllüce Köyünde Metin-Bahar çiftinin 6 yaşındaki oğulları Enes Tosun, 29 Haziran günü oynamak için çıktığını evine bir daha dönmedi. Ankara'dan getirilen özel ekip ve kadavra köpeklerinin 4 Temmuz günü yaptığı aramada Enes Tosun'un cansız bedeni, bitişiklerindeki evin bahçesinde çuvalla gömülmüş halde bulundu.

YENGE, JANDARMADA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayetle ilgili baba Metin Tosun'un amcasının oğlu Mahmut Tosun, kardeşi Mehmet Tosun, Mahmut Tosun'un eşi Güneş Tosun ve bir akrabaları olan Ahmet Tosun gözaltına alındı. 3 çocuk annesi Güneş Tosun jandarmadaki ilk ifadesinde evlerine gelerek oyun oynayan Enes'i yaramazlık yaptığı için ittiğini ve çocuğun kafasını duvara çarpınca bayıldığını, bunun üzerine korkup bahçeye gömdüğünü söyledi.

MAHKEMEYE ÇIKARTILDI

Güneş Tosun, eşi Mahmut Tosun ve kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun Tuzluca Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından saat 19.00 sularında adliyeye çıkarıldı.

ENES, YENGESİNİ YATAKTA YAKALAMIŞ!

Güneş Tosun savcılıktaki ifadesinde eşinin çobanlık yaptığını, akrabaları olan Ahmet Tosun ile gönül ilişkisi bulunduğunu, olay günü Enes'in kendi çocuklarıyla oynamak için açık olan kapıdan eve girdiğini bildirdi. İfadesinde Enes'in kendisi ve sevgilisini yatakta yakaladığını anlatan Güneş Tosun, bunun üzerine Ahmet Tosun'un çocuğu yakalayıp yazmayla boğduğunu ileri sürdü.

"GERİ DÖNÜŞÜ YOK" DEYİP GÖMMÜŞLER!

Güneş Tosun, Ahmet Tosun'un Enes'i öldürdükten sonra kabloyla el ve ayaklarını bağlayıp "Geri dönüş yok. Ben çıkıyorum. Sen gerisini hallet" dediğini, bunun üzerine kendisinin Enes'in cansız bedenini çuvala koyup bahçeye gömdüğünü söyledi. Güneş Tosun, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum'a gönderildi. Güneş Tosun'un eşi Mahmut Tosun, kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun'un savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Tosun Ahmet Tosun Tuzluca Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (310)

ayna:

Namussuzlugun adı olmuş gönül ilişkisi

74
0
yanıtYanıtla
ayşee:

bin defa Allah onların belasını versin daha ilk gün haberi okuduğumda bu çocuğun bişiy gördüğünü ve bu yüzden öldürüldüğünü düşünmüştm ve yanılmadım lanet olsun ikisinede inşallah hapiste çürürsünüz vicdansızlar..!

65
0
yanıtYanıtla
ali:

Yuce allahin zinayi neden yasakladigini simdi herkes anladi mi? Bir zina olayi yuzunden kac kisinin hayati karardi..dusunun bir kere..allah bizim faydamiza olsa hic yasaklar miydi zina ve diger kotu seyleri...tabi bu durumun bir de obur taraftaki cezasi var...

59
5
yanıtYanıtla
ZAZA:

BUNLARA CEZA EVINDE HOSGELDIN PARTISI YAPACAKLAR HIC UZULMEYIN

52
1
yanıtYanıtla
furkan ahmetMobil-ANDROID:

Lanet insanlar Allah belanizi versin hiçmi vijdan yoktu sizde

51
1
yanıtYanıtla
.Mobil-IOS:

Allahım sen bizleri bu canilerin bu zalimlerin bu hayasızların edepsizlerin şeytanın dostlarının zulmünden koru

50
2
yanıtYanıtla
SENA:

Allah eşinde , akrabanında , evladında , komşunun da hayırlısını versin. Allah kimseye evlat acısını böyle yaşatmasın.

49
0
yanıtYanıtla
Adıyamanlı 02:

Çocuktan ne istedınız . . Pislikler .

49
0
yanıtYanıtla
dr bahar:

Enesin gormesi onemli degildi nasil kiydiniz? ALLAH goruyor nasil sakliycaksiniz peki?

46
0
yanıtYanıtla
ZİNA BİNA YIKAR:

BU TÜRKİYENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ. ZİNA ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR. KENDİ HALİNDE ZANNETTİĞİN, YOK BU YAPMAZ DİYECEĞİN İNSANLAR ZİNA YAPIYOR. ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ, ÇOK VAHİM BİR TABLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ. ARKADAŞLAR BİZİ PKK, İSRAİL, ABD VB. YIKAMAZ BUNLARA KARŞI DİMDİK DURURUZ. AMA BU İÇTEN ÇÜRÜME, BU AHLAKSIZLIK, BU FIRSATÇILIK TÜRKİYEYİ DARMADAĞIN EDER. ŞU MUBAREK GÜNDE BU REZİLLİKLER NEDİR YAHU? ALLAH BU TOPLUMU ISLAH ETSİN, HELAK ETMESİN.

45
0
yanıtYanıtla
Tüm 310 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title