Haberler

Küçük Çocuğun Gizlice Başkasının Garajına Girmesini, Annesi Açıkladı

Güncelleme:

Komşusunun garajına gizlice girerek köpek seven çocuğun bunu neden yaptığını annesi açıkladı, "Kızımın köpeği ölmüştü, onun yerine bu köpeği sevmek için girmiş" dedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde yaşayan Hollie Breaux Mallet, sosyal paylaşım sitesinde kendi evine ait güvenlik kamerasına takılan bir görüntü yayınladı. Görüntüleri tesdüfen izleyen kadın, çocuğunun neden bunu yaptığını açıkladı.

"BU TATLI ÇOCUĞUN KİM OLDUĞUNU BİLEN VAR MI"

Görüntülerde bir çocuğun bisikletiyle gelip hızlıca köpeği ile oynadığına ve aynı hızla uzaklaştığına dikkat çeken kadın, paylaşımının altına "Bu tatlı çocuğun kim olduğunu bilen var mı? diye yazdı.

ÇOCUĞUN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Köpeğimle istediği kadar oynayabileceğini ve burada kalabileceğini ona söylemek istiyorum!" notunu düşen kadına, onlarca cevap geldi ve sonunda çocuğun kimliği belli oldu.

"HER GÜN EVDE BU KÖPEKTEN BAHSEDİYOR"

Daily Mail'in haberine göre, görüntüleri gören bir başka kadın, Ginger Clement Breaux, çocuğun kendi oğlu Josh olduğunu söyledi. Oğlunun her gün evde bu köpekten bahsettiğini anlatan Breaux, bir anne olarak oğlunun başka bir eve izinsiz girmesinden rahatsız olduğunu ancak bir yandan da köpeklere olan bağlılığından dolayı mutluluk hissettiğini belirtti.

"KENDİ KÖPEĞİ GEÇEN YIL ÖLMÜŞTÜ"

Josh'un günlük gizli ziyaretinin nedenini de yine annesi açıkladı: Küçük çocuğun kendi köpeği geçen yıl ölmüştü. Josh'a okulunu aksatmaması için yeni bir köpek almayan aile, görüntüleri izledikten sonra fikirlerini değiştirecek gibi görünüyor.

Komşusu tarafından çok sevdiği Düşes isimli köpeği istediği zaman görmesine izin verilen Josh, bu güzel haberi bir selfie ile kutladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title