Haberler

Küçük Çocuğun Kulağını Koparan Pitbull Köpeğinin Sahibi Tutuklandı

İzmir’de, arkadaşlarıyla oyun oynarken 4,5 yaşındaki Kerem Berat İşcan’a saldıran ve küçük çocuğun kulağını ve kafa derisinin bir bölümünü koparan pitbull cinsi köpeğin sahibi, savcılık ifadesinin ardından yaralamaya sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

İzmir'de, arkadaşlarıyla oyun oynarken 4,5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldıran ve küçük çocuğun kulağını ve kafa derisinin bir bölümünü koparan pitbull cinsi köpeğin sahibi, savcılık ifadesinin ardından yaralamaya sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

İzmir'de, 23 Temmuz 2015 tarihinde Serkan ve Dilek İşcan çiftinin 4.5 yaşındaki oğulları Kerem Berat İşcan, arkadaşlarıyla oyun oynarken Arjantin Dogo pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. İzmir'in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen ve dehşete düşüren olayda, küçük çocuğun kafa derisi ve kulağı koptu. O sırada olay yerinden geçen vatandaşlar da olası bir facianın önüne geçerek Kerem'i köpeğin ağzından zor kurtardı. Minik Kerem hastanede tedavi altına alınırken, 10 gündür kayıplara karışan ve her yerde aranan köpeğin sahibi Ş.G. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altına karakolda getirilen ve ifadesinin ardından adliye ifadesi sevk edilen Ş.G., 'yaralamaya sebebiyet vermek' suçundan çıkarıldığı nöbetçi savcı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada belediye görevlileri tarafından saldıran pitbull cinsi köpeğin ise gözetim altına alındığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title