Haberler

Küçük Çocuğun Dik Durmasını Sağlayacak Hediye

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, epilepsi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 5 yaşındaki Mustafa Hüdayi Yaşar'a, bir iş adamı tarafından dik durma sehpası gönderildi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, epilepsi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 5 yaşındaki Mustafa Hüdayi Yaşar'a, bir iş adamı tarafından dik durma sehpası gönderildi.

Ahmet Celil ile Nuray Kırca Yaşar çifti, tek çocukları Mustafa'yı 40 günlükken geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle önce Tokat, sonra Sivas'taki hastanelere, son olarak da Ankara'daki Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Hastanesine götürdü. Epilepsi teşhisi konulan çocuk, hastalığı nedeniyle yürüyemiyor.

Küçük çocuğun sorunundan haberdar olan Ankara'da yaşayan Tokatlı iş adamı Vedat Yıldız, Polonya'da yaptırdığı ve 5 bin liraya mal olan dik durma sehpasını aileye verilmek üzere Tokat Valiliğine gönderdi.

Dik durma sehpası, Vali Cevdet Can ve Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem tarafından aileye teslim edildi.

Vali Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mustafa'nın durumundan haberdar olmasından sonra Kaymakam Erdem'e talimat verdiğini söyledi.

Faruk Erdem'in bir süre önce kendisini arayarak dik durma sehpasını hayırsever bir iş adamının aileye hediye edeceğini söylediğini anlatan Cevdet Can, "Tokatlı kardeşimizin duyarlılığı ortaya çıktı. Hayırsever kardeşimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Anne Nuray Kırca Yaşar da kendilerine yardım eli uzatanlara teşekkür etti.

Oğlunun 40 günlükken havale geçirdiğini anlatan Yaşar, "Oğlum epilepsi hastası. Bu cihazı fizik tedavi doktorumuz tavsiye etti. Alınmasının gerektiğini söyledi. Kontrollerde yürüyememesi için hiçbir nedeni olmadığı belirtiliyor. Kaslarının kuvvetlenmesi için bu cihaz kullanılacak. Herkesten Allah razı olsun. Oğlumun yürüdüğünü de görürüz inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Can Reşadiye Kırca Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title