Haberler

Küçük Başkanın İlk Talimatı Spor Salonu Oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, koltuğunu Fethiye Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak’a devretti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, koltuğunu Fethiye Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak'a devretti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiye Ortaokulu Müdürü Serkan Demirci ve öğrencilerini ağırladı. Önce öğrencilerle sohbet eden Başkan Altepe, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu vurguladı. Gelecekte bugünün çocuklarının bu şehri ve ülkeyi yöneteceğini dile getiren Altepe, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için gerek spor tesisleri, gerekse eğitim anlamında önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurguladı.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak'a devretti. Görevi devralan yeni Başkan Altınkaynak, ilk iş olarak kendi okulu olan Fethiye Ortaokulu'nun arkasındaki araziye spor salonu yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'ı telefonla arayan Altınkaynak, salonun kısa zamanda yapılması yönünde talimat verdi.

Altepe, Okul Müdürü Demirci, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, konuklarına hediyeler verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe 23 Nisan Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title