Haberler

Küçük Baba Onur Özbizerdik: Irak'ta Bin 300 Kişiyi Vurdum

Güncelleme:

İstanbul'da dün gözaltına alınan Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edilirken bir gazetecinin "Kaç kişiyi vurdunuz" sorusuna verdiği cevapla şoke etti.

İstanbul'da dün gözaltına alınan "Küçük Baba" lakablı Onur Özbizerdik, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Onur Özbizerdik, adliyeye sevk edilirken bir gazetecinin "Kaç kişiyi vurdunuz" sorusuna " Irak'ta Bin 300 kişiyi" vurdum cevabıyla şoke etti.

KALDIĞI OTELDE YAKALANDI

Şişli'de kaldığı otelde gözaltına alınan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi.

HER YERDE ARANIYORDU

Cezaevinden çıktıktan sonra 2 kişiyi yaralayan ve en son 29 Mayıs'ta Beşiktaş Etiler'de kız arkadaşıyla lüks bir restoranda yer tartışması nedeniyle rastgele ateş açan Onur Özbizerdik'in yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli'de kaldığı otel odasında yakalanan Özbizerdik, dün gözaltına alınmıştı. Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde geçiren Onur Özbizerdik, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ŞOKE EDEN CEVAP

Şube çıkışında bir basın mensubunun "Şimdiye kadar kaç kişiyi vurdunuz?" sorusuna, "1300 kişiyi vurdum" şeklinde yanıt veren Özbizerdik, adliyeye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Onur Özbizerdik İstanbul Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (24)

catli:

yigit helal sana ana lar ne yigit turk dogurmus kocum dunya erkek gorsun

1
31
yanıtYanıtla
44 malatya 44Mobil-IOS:

KURTLAR VADİSİ IRAKI ÇOK İZLEMİŞ HALA ETKİSİNDEN ÇIKAMAMIŞ:))

22
0
yanıtYanıtla
Umut kundakçımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sizin gibi taş atmıyo enazından beyler karadeniz insanı kendisi mermi atıyo helal olsun onur özbizerdiğe....

2
15
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Bu yılanların başını küçükken ezmek gerekiyor. Çete özentilerini sokaklardan temizlemek lazımdır. .

17
0
yanıtYanıtla
Zaza KürdümobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Küçük baba ne la bu baba olmayı bırak ancak babayı alır babasını da sevmem zaten aile boyu pislikler

7
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınabdulkadir dengiz:

bırakırlar vururlar serbest kalırlar çalarlar serbst kalırlar ne de olsa türkiye normal

8
1
yanıtYanıtla
jhjh2015mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

1300 müş.. Saydın mı lan?

9
0
yanıtYanıtla
ali Mobil-ANDROID:

CALISAN YAKALAYAN POLISLERI ATARSAN MEYDAN BOYLE CAKALLARA KALIR

8
0
yanıtYanıtla
ALPACINOmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

LAN ÇAKAL SEN KIMSIN ULAN DEYO SEN ÖNCE RAHMETLI ANNE INTIKAMINI AL ADAM OL ADAM SEN KIM 1300 KİŞİ VURMAK KIM HADI LENNNNN

8
0
yanıtYanıtla
ErsinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Güvenlik görevlisini bide 19 yasında cocugu vurdu delikanlı ya gitsin İstanbul da sağlam semtlerede vursun birini bakalım ordan sağ cıkıyomu

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title