Haberler

Küçük Ağa'nın Ailesi Algida Keyif Reklamlarında Kavuşuyor

Güncelleme:

Algida Keyif adını aldı, reklamlarında Türkiye'nin en sevilen dizisi Küçük Ağa'nın yıldızlarını buluşturdu

Dondurma severlerin vazgeçilmezi Algida litrelik ürünleri Algida Keyif adını aldı, reklamlarında Türkiye'nin en sevilen dizisi Küçük Ağa'nın yıldızlarını buluşturdu. Algida Keyif reklamlarında dizinin başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, minik yıldız Emir Berke Zincidi'nin hınzırlıklarıyla keyif dolu anlar yaşıyor.

Algida'nın litrelik ürünleri, Algida Keyif adıyla baştan sona yenilendi; Türkiye'nin en sevilen aile dizilerinden Küçük Ağa'nın yıldızları, Algida Keyif'in reklam yüzü oldu. Markanın aileyi bir araya getiren lezzetine dikkat çekmek için kavuşamayan ailenin kahramanları Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ile minik yıldız Emir Berke Zincidi Algida Keyif kampanyasında buluştu.

Küçük Ağa'nın minik yıldızı milyonların sevgilisi Emir Berke Zincidi, kampanya filminde yine muzipliği elden bırakmıyor. Tıpkı dizideki gibi anne ve babasını yakınlaştırmaya çalışan Zincidi, reklam filminde ailesine Algida Keyif yeme fikrini veriyor. Aile hep beraber dondurma keyfini yaşarken minik kurnaz yanaklarına birer öpücük kondurmaları için anne ve babasını kandırıyor, tam yaklaştıkları sırada aradan çekiliyor. Annesi ne yaptığını sorunca da Zincidi, dondurmanın bitip bitmediğini kontrol ettiği söyleyerek yine zekasını sergiliyor.

Algida Keyif'in yeni ürünü Festival reklam filminde de sevilen aile bu sefer de Algida Festival ile dondurmanın keyfine varıyor. Minik oyuncu Zincidi, anne ve babasını Algida Festival çeşidindeki karadut ve vanilyaya benzetiyor. Nedeni sorulunca da anne ve babasına birlikteyken ne kadar güzel olduklarını hatırlatıyor.

Algida Keyif'in keyifli reklam filmlerinin çekimleri boyunca minik oyuncu Emre Berke Zincidi sempatik tavırları ile setin neşesi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emir Berke Zincidi Küçük Ağa Türkiye Algida Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title