Haberler

Küçücek Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür Evi 8 Kasım'da Açılıyor

Eğitime desteğini her anlamda sürdüren Akyazı Belediyesi dev bir atılım yaparak 8 Kasım Cuma günü Küçücek'te Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür evini açıyor.

Eğitime desteğini her anlamda sürdüren Akyazı Belediyesi dev bir atılım yaparak 8 Kasım Cuma günü Küçücek'te Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür evini açıyor.

Eğitim anlamında atılım üstüne atılım yapan Akyazı'ya eğitim alanında kazandırdığı eğitim projeleri ve Eğitime yaptığı desteklerle birçok öğrencinin başarıya ulaşmasında önemli rol oynayan Akyazı Belediyesi, Akyazı'da açtığı Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi'nin 2'ncisini Küçücek'te 8 Kasım Cuma günü açıyor.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan sınavlarda yüzde 80 oranında bir başarı yakalayarak bünyesinde yetiştirdiği öğrenciler ve Akyazı için ne kadar önemli bir kurum olduğunu kabul ettiren Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere destek merkezi, öğrencilerin YGS ve LYS'de üstün başarılar sağlamalarında kilit rol oynamış, eğitim kadrosunda ve bünyesinde konusunda uzman personel ve öğretmenleri ile Akyazı'da öğrencilerin başarılarını çok üst noktalara taşımalarında bu başarıya ortak olmuşlardı.

Öğrenciler adına böylesine önemli bir rolü üstlenen Bilgi ve Kültür Evi'nin ikincisinin yapılması adına kısa bir süre önce çalışmalarını başlatan Akyazı Belediyesi Küçücek eski belediye hizmet binasının bulunduğu yere Küçücek'in eski belediye Başkanı'nın ismi olan Küçücek Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezinin yapılmasına karar vererek çalışmalarını hızlandırmıştı. 8 Kasım Cuma günü Akyazı'ya iki önemli projeyi kazandırmayı hedefleyen Akyazı Belediyesi ilk önce sabah Engelliler için büyük önem taşıyan Akyazı Sosyal Gelişim Merkezini ardından da Küçücek Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür evinin açılışını yapacak.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Eğitim bizlerin öncelik sırasında en başta olan bir projedir. Eğitime destek anlamında projeler üretmek gençlerimizi geleceğe hazırlamak yegane alışkanlığımızdır. İleride geleceğin mimar, mühendis, avukat, doktor, polis kısacası her meslek dalında vatanına milletine faydalı bireyler yetiştirilmesi adına en birinci görevlerimiz arasında yer almaktadır. Gençlerimizi geleceğe kazandırmak içinde Eğitim kurumları Anne ve Baba'dan sonra en önemli görevi üstlenmekteler bu anlamda Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere destek merkezimiz bu görevi hakkıyla yerine getirmektedir. Böylesine önemli bir hizmeti de daha da çoğaltmak daha çok öğrenciye ulaşmak ve hizmet taşımak adına Küçücek'te de Bilgi ve Kültür Evi açmaya karar verdik. Bu Bilgi ve Kültür Evi'ne de Küçücek'in de eski Belediye Başkanı Sayın Yaşar Akgün'ün ismini verdik. Küçücek Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür Evimizin açılışını 8 KasımCuma günü gerçekleştireceğiz. Eğitim adına böylesine önemli bir görev üstlenecek olan yeni Bilgi ve Kültür Evimizi tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Akgün Akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title