Haberler

Kucakta Alışveriş 'Sevda'sı!

Güncelleme:

Yattan düşerek ayağını pervaneye kaptıran ve yürüyemeyen Sevda Demirel yine de alışverişten geri kalmadı.

Sevgilisi Akın Kara ile birlikte çıktıkları boğaz turunda tekneden düştüğünü ve ayağını kötü şekilde yaraladığını söyleyen Demirel, Nişantaşı City's e sevgilisinin kucağında gelerek alışveriş yaptı.

Ayağının üstüne basamamasına rağmen Nişantaşı'na gelen Sevda Demirel'i taşımak da sevgilisi Akın Kara'ya düştü.

Daha ciddi bir şey olmadığı için kendisini şanslı hisssetiğini söyleyen Demirel, 'Ayağım bile kopabilirdi. Çok kötü şekilde yaralandım ama, Allahıma şükür daha da kötüsü olabilirdi'dedi. Kucakta alışverişini tamaladıktan sonra Demirel, City's in kendisine özel olarak verdiği sandaliye de arabasını bekledi.

ŞİLA'YI YANINDAN HİÇ AYIRMIYOR

Sevda Demirel'in köpeğinin adı Şila. Demirel ne zaman görüntülense bu köpek de onun yanında oluyor.

Hatta Sevda Demirel bir defasında rahat durmayan Şila'yı çantasında taşımak zorunda kalmıştı Sevda Demirel geçtiğimiz ay Türkiye'deki ilk mağazasını City's'de açan Victoria's Secret'a gitmişti. Köpeği Şila'yla birlikte mağazayı gezen Demirel, "İç çamaşırı bölümü çok kısıtlıymış. Gece boyunca Twitter üzerinden takip ettim ve ilk işim gelip görmek oldu" dedi. Ürünleri incelerken köpeği ile zor anlar yaşayan Sevda Demirel, Şila'yı çantasına koyunca rahatladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nişantaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title