Haberler

Kucaklarında Bebekleriyle Resmi Nikaha Kavuştular

Tekirdağ’da Roman vatandaşlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen nikah şöleninde ilk danslarını kucaklarındaki bebekleriyle yaptı.

Tekirdağ'da Roman vatandaşlar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde düzenlenen nikah şöleninde ilk danslarını kucaklarındaki bebekleriyle yaptı.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikah şöleninde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 22 çiftin nikahını kıydı. Nikah şölenine bebekleriyle birlikte gelen romanlar, çocukları kucağında dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

15 yıldır evli olan ancak resmi nikahı bulunmayan ve törene çocukları ile birlikte katılan Yaşar Burgucu ve Gülay Balta çifti Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a çok teşekkür ettiklerini, 15 yıldır resmi nikah olmasa da evli olduklarını, törene kızları Elif Burgucu ile birlikte katıldıklarını söyledi. Bir yıldır evli olan Cevdet Karanfil, Elif Taşıyan çiftinden Cevdet Karanfil ise organizasyonun yapılmasını sağlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür ettiğini, bir yıl sonra resmi nikaha kavuştuklarını ifade etti.

Organizasyonda çok eğlendiklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 22 çifte nikah kıydıklarını ifade ederek, "İçeride eğlence zirvede. Evlendirdiğimiz çiftlerden birçoğu çocuk sahibi, bir kısmı hamile. Son derece keyifli, eğlenceli ve roman vatandaşlarımız ağırlıklı olduğu bir nikah töreni yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Süleymanpaşa Kaymakamımız şahitlik yaptı. Ben nikahlarını kıydım. İnanılmaz keyifli bir akşam geçirdik" dedi.

Törende nikahı kıyılan çiftler bebekleri kucaklarında ilk danslarını yaptı. Toplu nikah şöleni oyun havaları eşliğinde son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

doğan pekcan:

seçimlerde aklına geliyolar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title