Haberler

Kubilay'ın Hayali Galatasaray'ı Statta İzlemek

Denizli'de, namık Kemal Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Kubilay Yiğit, 18 aylıkken kas hastalığına yakalandı.

Denizli'de, namık Kemal Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Kubilay Yiğit, 18 aylıkken kas hastalığına yakalandı. Hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Yiğit'in en büyük hayali ise tuttuğu takım olan Galatasaray'ın maçını statta izlemek.

Karaman Mahallesi'nde boyacı Hasan Yiğit ile ev kadını Tuba Yiğit çiftinin oğulları Kubilay Yiğit, 18 aylıkken yüksek ateş nedeniyle havale geçirdiği için 'Duchenne Musküler Distrofi' kas hastalığına yakalandı. Tedavisine başlanan Yiğit'in yaşı ilerledikçe, yürümekte zorlandı. İzmir ve Ankara'da çeşitli hastanelerde şifa arayan Yiğit ailesi, çareyi Konya'daki bir fizik tedavi merkezinde buldu. Burada kök hücre tedavisi uygulanan Kubilay Yiğit, fizik tedaviye de olumlu yanıt vermeye başladı.

Galatasaray taraftarı olan Kubilay Yiğit'in en büyük hayali Galatasaray'ın maçını statta izlemek. Büyünce futbolcu olmak istediğini ifade eden Yiğit, "Hastalığım yüzünden birçok şeyi yapamıyorum. Yemeği dahi babam yediriyor. Okula da babam kucaklayıp götürüyor. Ben büyüyünce futbolcu olmak istiyorum. En büyük hayalim ise Galatasaray'ın maçına gitmek. Maça gidip futbolcuları görmek istiyorum. İyileşince bisiklete binmek, koşmak istiyorum" dedi.

Baba Hasan Yiğit, oğlunun kök hücre nakliyle iyileşmeye başladığını belirterek, "Konya'daki hastanede kas içine kök hücre verilmesi gerekiyor. Böylelikle kaslar güçleniyor. Bu bir seferde değil defalarca uygulanacak. Bu tedavi sonrası daha iyi olacak oğlumuz. En azından kendi yemek yiyip kendi suyunu içebilecek. Ancak bu tedavi için maddi gücümüz tükendi. Ben boya badana işlerinde çalışıyorum. Engelli maaşımız da var ancak bunlarla geçimimizi sağlıyoruz. Tedaviye devam edebilmek için desteğe ihtiyacımız var" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Karaman Denizli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title