Haberler

Kubat ve Folklorama Büyüledi

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen Kubat ve Folklorama konseri, sanatseverle unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen Kubat ve Folklorama konseri, sanatseverle unutulmaz bir gece yaşattı.

14'ncü Mersin Uluslararası Müzik Festivali ücretsiz etkinliklerine Kubat ve Folklorama konseri ile devam etti. Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konsere katılanlar klasik müzik ile harmanlanan türkülere coşkuyla eşlik etti. Sarı Gelin'den Çökertme'ye, Kekliği Düz Ovada Avlarlar'dan Aman Adanalı Canım Adanalı'ya kadar Anadolu'nun sevilen türkülerini çok sesli olarak yorumlayan Kubat ve Folklarama Mersinlilere müzik ziyafeti çekti. Mersin Festival Orkestrasının eşlik ettiği konserin şefliğini Serdar Yalçın yaparken konser boyunca Kubat'a Ayten Telek, Zafer Erdaş, Sevim Zerenaoğlu, Gökhan Ürben, Hüseyin Likos ve Deniz Likos solist olarak eşlik etti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın da izlediği konser sonunda sanatçılara ve festivale destek olanlara, CNN Türk editörü Saffet Yiğit, Radikal Gazetesi'nden Bahar Çuhadar, Kanal D'nin deneyimli sunucusu Şule Zeybek'in de aralarında bulunduğu kişilere katkı ve desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi verdi. Tuna, böyle bir konserin Mersin'de yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek sanatçılara ve tüm festival destekçilerine teşekkür etti.

Kubat ve Folklorama, 18 Mayıs Pazartesi günü de Tarsus Belediyesi 75'nci Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi'nde sahne alacak. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Kubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title