Haberler

Ktü'den, Yerelde Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesine Eğitim Desteği

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), yerelde kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine eğitim desteği sağlıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), yerelde kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine eğitim desteği sağlıyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, 10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları kapsamında, KTÜ, Trabzon Valiliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği organizasyonunda eğitim düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, Yerelde Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Programı, Temel ve Mesleki Becerileri Geliştirme Programı ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Ticarileştirme Programında hedeflenen bileşenlere yönelik eğitimlere, Trabzon'daki kamu kurumları ile Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği sınırları içinde yer alan belediye personelinin katıldığı ifade edildi.

Teknoloji yönetimi, yenilik yönetimi, internet hukuku, proje hazırlama, yeni ürün geliştirme, fikri mülkiyet hakları, iş planı hazırlama, iş sağlığı ve güvenliği için risk değerlendirme ve girişimcilik konularının ele alındığı eğitimin dün başladığı anımsatılan açıklamada, 29 Aralık 2015'e kadar sürecek eğitimlere yaklaşık 350 personelin katılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Valiliği Doğu Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title