Haberler

Ktso Başkanı Namal, Başkan Baş'ı Ziyaret Etti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Sedat Namal, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’ı makamında ziyaret etti.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Sedat Namal, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İsmetpaşa bölgesine kurulması planlanan organize sanayi bölgesi ve serbest bölge hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Dursun Baş, "Geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz İsmetpaşa bölgemize serbest bölge ve endüstri bölgesi yapılsın diye yaptığı çalışmaları dosya halinde milletvekillerimize ve TSO'ya sunmuştuk. Arazi bakımından zengin olan İsmetpaşa bölgesine organize sanayi ve serbest bölge için çok elverişli bir bölge" dedi.

TSO Başkanı Sedat Namal'da Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş tarafından daha önce sunulan Eskipazar İsmetpaşa serbest bölge ve organize sanayi bölgesi dosyalarının kendilerine yol gösterici olduğunu ve İsmetpaşa bölgesinin organize sanayi ve serbest bölge için çok uygun bölge olduğunu söyledi.

Başkan Namal, Eskipazar'ın bu çeşitliliğinin değerlendirilmesi gerekli. TSO olarak Belediye Başkanımız ile birlikte el ele bu çalışmaları sürdürerek bu hususta ciddi yol kat ettiklerini belirtti.

TİCARETİN DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI

TSO Başkanı Sedat Namal'a Cumhuriyet döneminin ilk sarı kalesini gezdiren Belediye Başkanı Dursun Baş TSO'nun Eskipazar'da esnaflarla bir araya gelerek ticaretin dünü, bugünü ve yarınlarının değerlendirmesi konulu Eskipazar'da bir toplantı yapılmasını teklif ve davet etti. TSO Başkanı Sedat Namal ise, Eskipazar'da ticaret potansiyelinin olduğunu belirterek " Eskipazar'da yapılmış olan bu güzel proje ve çalışmalarla Eskipazar'ın çok değişmiş olduğunu ve kendini aşmış olduğunu gördüm. Bir Eskipazarlı olarak bundan çok memnuniyet duydum. Bu gelişmelerle beraber Eskipazar'da ticaret potansiyelinin yükseldiğini ve çeşitlendiğini görüyoruz. TSO olarak biz bu konuyu değerlendirip en kısa sürede ticaretin dünü bugünü ve yarını konulu bir toplantı düzenleyerek Eskipazarlı esnaflarımızla bir araya gelmeye gayret edeceğiz"dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dursun Sedat Namal Eskipazar Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title