Haberler

Kto Heyeti Ankara Çıkarması Yaptı

Güncelleme:

Kayseri Ticaret Odası heyeti Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Hiçyılmaz: Meslek Komitesi üyelerinin taleplerini Bakan Canikli'ye ilettik

Başkan Mahmut Hiçyılmaz'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, yönetim kurulu üyeleri Bahri Coşkun, Uğur Payza, Nedim Olgunharputlu ve meslek komitesi başkanları Veysel Bayar ve Mehmet Uzun'un da yer aldığı ziyaret turu oldukça verimli geçti.

Yapılan ziyaretlere ilişkin konuşan Başkan Hiçyılmaz, "Ankara'daki ziyaret turumuz kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli'yi ziyaret ettik. Sayın Canikli'ye Meslek Komitelerimizden edindiğimiz talepleri iletme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımızın çözüm odaklı yaklaşımından dolayı büyük memnuniyet duyduk. Sorunlarımız ve taleplerimize ilişkin olarak Sayın Bakan'ın hızlı şekilde ilgilileri görevlendirmesi ve çözüm yollarını açması bizleri sevindirmiştir. Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Canikli'nin ardından iki önemli görüşme daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Hiçyılmaz,"Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'e İnşaat Meslek Komitelerimizin sıkıntılarını ilettik. Genel Müdür Sayın Selami Merdin'in de hazır bulunduğu toplantı çok faydalı oldu. Ayrıca, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım ile de görüşme fırsatı bulduk" diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, üyelerin sorunlarının çözümü noktasında ilgili tüm mercilerde girişimde bulunduklarını ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Canikli Mahmut Hiçyılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title