Haberler

Kto'da Yeni Meclis, Yeni Dönem

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclisi, yapılan seçimlerin ardından ilk kez toplandı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclisi, yapılan seçimlerin ardından ilk kez toplandı. Toplantıda, Meclis Başkanlığı'na Mehmet Filiz, Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Ay ve Halit Suvar, katip üyeliğe ise Selda Duruöz getirildi.

KTO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı, en yaşlı Meclis üyesi Osman Arıkan başkanlığında başladı. Toplantıya, KTO Başkanlık seçimleri ile ilgili yarışan Başkan adayları Mahmut Hiçyılmaz, Ömer Gülsoy, Nuh Mehmet Delikan ve Hüseyin Tekin de katıldı. Toplantıda, verilen önerge ile Meclis Başkanlığı'na Mehmet Filiz, Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Ay ve Halit Suvar, katip üyeliğe ise Selda Duruöz önerildi. Yapılan oylamada, KTO Meclis Başkanlığı'na Mehmet Filiz, Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Ay ve Halit Suvar, katip üyeliğe ise Selda Duruöz seçildi. Meclis Başkanlığı ile ilgili gerçekleşen seçimin ardından kürsüye gelen yeni Meclis Başkanı Mehmet Filiz, seçimlerin geride kaldığını, KTO'nun bundan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Seçimlerde büyük bir rekabet içinde yarışan başkan adaylarından Ömer Gülsoy, seçimleri tamamladıktan sonra KTO Meclisi'ne seçilenlere görevlerinde başarılar diledi. Gülsoy, "Biz istiyoruz ki, KTO ortak akılla yönetilsin. Hepimiz KTO'nun Kayseri ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlaması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Hep birlikte, ortak çaba sergileyerek, KTO'nun daha iyi hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Herkes KTO Meclisi'nde özgürce fikirlerini söylemelidir" diye konuştu.

Başkan adaylarından Nuh Mehmet Delikan da, 6 ay gibi bir süre içinde başkanlık için yarıştıklarını ve bu sürede birbirlerini daha iyi tanıdıklarını ifade ederek, bundan sonra da KTO'nun çalışmalarına katkı vereceklerini kaydetti. Diğer Başkan adayı Hüseyin Tekin ise KTO Meclisi'nin her türlü siyasi gruplaşmalardan uzak, Kayseri ticaret erbabının daha iyi hizmet vermesi için gayret göstereceğine inandığını vurguladı.

Başkanlık yarışını önde tamamlayan Mahmut Hiçyılmaz da, Meclis'e yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi. Seçimlerin artık geride kaldığını ifade eden Hiçyılmaz, bundan sonra el birliğiyle KTO'nun başarısı için çalışılması gerektiğini kaydetti. Hiçyılmaz, Meclis üyelerinin ve toplantıya katılanların 'Regaip Kandili'ni de kutladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Mehmet Filiz Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title