Haberler

Kto Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Açıklaması

Kayseri Ticaret Odası’nın (KTO) Ağustos ayı meclis toplantısında konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Bakanlık tarafından açıklanan ve meclis üyemiz Sayın Tarık Yüce’nin bu kürsüden isimlerini tek tek saydığı, 13 firmaya ilişkin olarak disiplin sürecini başlattık. Odamız üyesi bu 13 firmanın durumlarının tespitine yönelik olarak gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından, disiplin kurulumuza sevkleri gerçekleştirilmiştir" dedi.

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Ağustos ayı meclis toplantısında konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Bakanlık tarafından açıklanan ve meclis üyemiz Sayın Tarık Yüce'nin bu kürsüden isimlerini tek tek saydığı, 13 firmaya ilişkin olarak disiplin sürecini başlattık. Odamız üyesi bu 13 firmanın durumlarının tespitine yönelik olarak gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından, disiplin kurulumuza sevkleri gerçekleştirilmiştir" dedi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Temmuz ayı meclis toplantısında gündeme gelen bir konuya ilişkin olarak da bazı işlemleri yürüttüklerini de ifade etti. Hiçyılmaz, "Bakanlık tarafından açıklanan ve meclis üyemiz Sayın Tarık Yüce'nin bu kürsüden isimlerini tek tek saydığı, 13 firmaya ilişkin olarak disiplin sürecini başlattık. Odamız üyesi bu 13 firmanın durumlarının tespitine yönelik olarak gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından, disiplin kurulumuza sevkleri gerçekleştirilmiştir. Bundan sonraki süreç, disiplin kurulumuzun vereceği karar doğrultusunda yürütülecektir" ifadelerini kullandı" dedi.

TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yer aldığı Yahyalı'daki Odalar ortak toplantısına katıldıklarını hatırlatan Hiçyılmaz, "Bu toplantıda Kayseri'nin turizm değerlerinin ön plana çıkarılması üzerinde görüşler ortaya konulmuştur.TOBB Başkanımız Sayın RifatHisarcıklıoğlu, Ankara'ya döndükten sonra Kapuzbaşı Şelalelerinin tanıtımına katkıda bulunmak üzere, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'nu bölgeyi gezmeye ve incelemeye davet etmiştir. Sayın Hisarcıklıoğlu, seçimlerin ardından göreve gelecek bakan ile birlikte mutlaka Yahyalı'ya geleceklerini bunun takipçisi olacağını bana aktardı. Bu katkısından dolayı Sayın TOBB Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Oda faaliyetlerine ilişkin de görüşlerini açıklayan Hiçyılmaz, "Geçtiğimiz günlerde, KOSGEB ve TÜBİTAK desteklerine ilişkin iki önemli toplantıya ev sahipliği yaptık. KOSGEB destekleri ile TÜBİTAK'ın 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı ve 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı kapsamında proje yazımı noktasında üyelerimizi bilgilendirdik.Şehrimizde gerçekleştirilen nitelikli üretimin ve ihracatın artması için bu tür çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Amerika Birleşik Devletleri Brooklyn Belediye Başkanı Sayın Eric Adams ve beraberindeki heyeti odamızda konuk ettik. Karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduk.İnşaat Sektöründeki 6 meslek komitemizi ilgilendiren Genişletilmiş Meslek Komitesi toplantılarımızın dördüncüsünü, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik ve bürokratlarının katılımı ile gerçekleştirdik.Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası Derneği'nin, İskoçya Kalkınma Ajansı ticari ziyaretleri onuruna düzenlediği resepsiyona katıldık.Üye ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Üyelerimizin talep ve sorunlarına ilişkin bilgileri, onların ayağına kadar giderek öğrenmekte ve çözüm yolları bulunması için çalışmaktayız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Yahyalı Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title