Haberler

Kto Başkanı Hiçyılmaz Açıklaması

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni eden Hiçyılmaz, "Dini bayramlar kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği, dayanışmayı pekiştirir" dedi.

Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

"İçerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. Bayramlar, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan günlerdir. Dini bayramlar kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği, dayanışmayı pekiştirir. Kurban bayramının milletimize, İslam alemine, huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm üyelerimizin ve Kayseri halkının bayramını kutluyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Kurban Bayramı Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title