Haberler

Kto Başkan ve Üyeleri Mardin'de

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mardin Valisi Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mardin Valisi Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.

Cengiz, Mardin Ticaret odası Başkanı Mehmet Ali Tutuşı ve iş adamlarının da katıldığı ziyarette kent hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, Mardin'in yatırım yapmak için bir cazibe merkezi olduğunu belirterek işadamlarını Mardin'e yatırım yapmaya davet etti.

Mardin'in farklı bir yapısının olduğunu, ekonomide de önemli bir potansiyeli olduğunu ifade eden Cengiz, Organize Sanayi Bölgesi'nin dolduğunu, ikinci Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulma çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

Mardin'in başta turuim ve sanayi olmak üzere çok önemli bir trend yakaladığını belirten Cengiz, " Son dönemlerde en fazla ihracat yapılan bölge Irak. Önümüzdeki süreçte Mardin'de sanayinin iyice güçlenmesini bekliyoruz. Mardin iyi bir pazar. Sinerji var burada. Özellikle turizm alanında yapılacak yatırımlar burada sahiplerini çık kısa sürede ihya edecektir" diye konuştu

Hiçyılmaz ise amaçlarının Mardin ile Kayseri arasında bir köprü kurmak olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Burada aldığımız bilgiler bizler için çok önemli. Kayseri ile Mardin arasında ticari bir köprü kurmaya çalışacağız. Bizler bu bilgileri üyelerimizle görüşmeler yapıp bilgilendireceğiz. En büyük isteğimiz kayserli iş adamlarımız Mardin de yatırım yapmalarıdır"

Konuşmaların ardından Cengiz, Hiçyılmaz'a plaket verdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Ahmet Cengiz Kayseri Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title