Haberler

Ktae'ya Toprak ve Su Analiz Yetkisi Verildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'ne (KTAE), "Toprak Bitki ve Su Analiz Laboratuvarına" yetki belgesi verdiği bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'ne (KTAE), "Toprak Bitki ve Su Analiz Laboratuvarına" yetki belgesi verdiği bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, yetki belgesini KTAE Müdürü Kibar Ak'a teslim etti.

Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, KTAE'nin Toprak, Su ve Bitki Analiz Laboratuvarının, 2013/1 No'lu genelge hükümleri doğrultusunda denetlenerek detaylı toprak, bitki, sulama suyu ve toprakta fiziksel analizlerden yetkilendirildiğini söyledi.

Çarşamba Ziraat Odası Toprak Analiz Laboratuvarı, Vezirköprü Ziraat Odası Toprak Analiz Laboratuvarı, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toprak Analiz Laboratuvarı ve KTAE Toprak, Su ve Bitki Analiz Laboratuvarı'nın, daha önce LABBİS sistemine kayıt olduğunu hatırlatan Güven, "Toprakta Temel Analizler yetkisi belgeleri güncellenmişti. Bakanlığımız Yetkilendirme ve Denetleme Komisyonu'nun yaptığı değerlendirme neticesi KTAE'ye tarımsal amaçlı toprak bitki ve sulama suyu analiz laboratuvarları yetki belgesi düzenlenmiştir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Güven Karadeniz Kibar Ak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title