Haberler

Kros Yarışmasında Siirt'i Temsil Edecekler

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ankara’da yapılacak kros yarışmasında Siirt’i temsil edecek.

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ankara'da yapılacak kros yarışmasında Siirt'i temsil edecek.

Geçtiğimiz gün Siirt İpekyolu'nda liselerarası yapılan gençler atletizm yarışmasında Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri Nur Cihan Oysal, Selma Oysal ve Esma Oysal takım halinde birinci gelerek Siirt adına yarışmaya girmeye hak kazandı. Okul müdürü İdris Yolbaş, eğitimin yanında sportif etkinliklere de önem verdiklerini belirterek, "10 Kasım'da Ankara'da yapılacak olan Atatürk Anma Atletizm Kros yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz, ilimizi burada temsil edecek. Hedefimiz son dönemde sportif etkinliklerle adını duyuran okulumuzun, bu yarışmada derece alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmesini sağlamaktır. Öğrencilerimi kutluyor, şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Sosyal ve kültürel anlamda da adından söz ettiren Zübeyde Hanım Lisesi önceki yıllarda düzenlenen halk oyunlarında üst üste iki kez Türkiye birinciliği ödülünü almıştı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyde Hanım İpekyolu Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title